Рекламна къща

"АВИ Дизайн" ООД е пълноправен член на "Българска Асоциация на Производителите на Рекламно Информационни Елементи" - "БАПРИЕ"

 


НОВОЕКСПРЕСЕН ОФСЕТОВ ПЕЧАТНОВО

Официален уеб сайт с ценоразпис www.fastprint-bg.com


 

 

Можем да Ви изработим бизнес материали като:

Визитни картички, бланки, папки, фактури и формуляри на химизирана хартия, покани и поздравителни картички.

И рекламни материали като:

Брошури, дипляни, флаери, етикети ,работни календари и джобни календарчета, еднолистови календари, стикери, опаковки, менюта, плакати каталози

Оборудването на печатницата се състои от високопроизводителни печатни машини който позволяват печат до формат 50/70см, линия за UV лакиране до формат 56/76см, автоматична щанца до формат 35/50см, полиграфски нож и всички необходими довършителни машини. В студиото ни за предпечат консултираме клиента за избора на най- подходящия печатен материал. Дизайнът включва изработката на няколко проекта, а ако се налага и макет на изделията, като клиента заплаща само избрания и реализиран проект. Всички одобрени проекти се съхраняват при нас и могат да се използват при следващи поръчки, направени по телефона или чрез интернет. В зависимост от избора, изискванията на клиента, сложността на изпълнение и тиража, цените се калкулират конкретно за дадената поръчка.