Рекламна къща

АВИ Дизайн" ООД е пълноправен член на "Българска Асоциация на Производителите на Рекламно Информационни Елементи" - "БАПРИЕ"


  Рекламна къща ДизАрт е създадена през 1993г. в гр. Велико Търново като студио за проектиране и изработка на външна и печатна реклама в региона. През 1994 г. се основава юридическото лице „АВИ-Дизайн“ ООД. „ДизАрт“ остава като вече наложена в региона търговска марка.
  Поради увеличеното търсене на полиграфски услуги, през 1999 г. е създадена и печатница, специализирана в ултракъсите и къси тиражи, като усилията са насочени в перфектното качество, максимално широк спектър от довършителни операции (щанцоване, преге, UV лак – цялостен и изборен и др.), гъвкавост в технологичните решения.
  През изминалите години екипът на фирмата винаги се е стремял да бъде коректен към своите клиенти, да оптимизира визуалните решения преследвайки максимален търговски и имиджов ефект за клиента, да сведе компромисите в проектирането и изпълнителската работа до минимум, да подхожда строго индивидуално към всеки клиент спрямо неговите нужди, желания и възможности.

  В Рекламна къща ДизАрт работят 22 специалисти условно диференцирани на три екипа:

 

Днес Рекламна къща ДизАрт е в състояние да:

ПРОЕКТИРА:
Запазени знаци /логотипи/ и тотал дизайн.
Външна реклама - фасади, надписи от обемни букви (светещи и осветени), светещи и осветени реклами, рекламно-информационни елементи от всякакъв тип.
Интериорни решения - за вашият офис, магазин, шоурум, фоайе или панаирен щанд.
Брандиране на превозни средства.
Етикети, опаковки, брошури, флаери, календари, визитки, клубни или клиентски карти и т.н., както и да ги подготви за печат според съответната технология.

ИЗРАБОТИ:
Цялостни решения за фасади на търговски обекти, офиси, хотели и др. Обемни букви – засветени с диодно или неоново осветление, както и несветещи според архитектурната среда.
Светещи реклами без ограничения в размерите, формата или принципа на засветяване.
Табели – крайпътни и за фасади.
Брандиране на транспортни средства с възможност за пълноцветни и щрихови решения със светлоотразителни фрагменти.
Тенти – от винил и промазан плат, метална конструкция с възможност за декориране с ковано желязо или ляти декоративни елементи.

ОТПЕЧАТА:
Етикети.
Брошури, флаери, дипляни.
Каталози.
Плакати, календари, постери.
Опаковки.
Книги.
Визитки.
CD
и DVD.
Клиентски и клубни карти.

ДА ОБСЛУЖВА изработените изделия както в рамките на гаранционния срок, така и извънгаранционно.